• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
Huli

Nā Pōmaikaʻi o kā mākou Puke Anu Wela

Hiki ke hoʻololi a hoʻololi ʻia: ʻO nā ʻeke maloʻo ʻaʻole maloʻo paʻa hiki ke hoʻohālikelike maikaʻi i ke ʻano o ke kino, e hāʻawi ana i ka uhi ʻoi aku ka maikaʻi a pili me ka wahi i hoʻopilikia ʻia.

Hōʻoluʻolu i ka wā e hoʻohana ai: ʻOi aku ka ʻoluʻolu o ka hoʻopili ʻana i nā ʻeke i hiki ke hoʻololi ʻia, no ka mea hiki iā lākou ke hoʻoheheʻe i nā kihi o ke kino me ka manaʻo ʻole o ka ʻoʻoleʻa a ʻoluʻolu ʻole paha.

Hoʻemi ʻia ka pōʻino o ka ʻiʻo: ʻAʻole hiki ke hōʻeha ʻia ka pōʻino o ka ʻiʻo a i ʻole ka hau hau i nā ʻeke maloʻo i maloʻo ʻole.

ʻOi aku ka lōʻihi o ka hoʻoluʻu ʻana: ʻoi aku ka lōʻihi o ka hoʻoluʻu ʻana o nā pūʻolo i paʻa i ka hau.Hiki ke hoʻohana ʻia kēia manawa hoʻomaha hoʻomaha no nā manawa lōʻihi o ka lāʻau anu.

Eia nō naʻe, pono e nānā i nā ʻōlelo aʻoaʻo i hāʻawi ʻia e ka mea hana a i ʻole e nīnau i kahi ʻoihana mālama ola e hōʻoia i ka hoʻohana pono ʻana i ka pūʻulu lāʻau anuanu a loaʻa i nā pono therapeutic i makemake ʻia.Loaʻa i nā ʻeke like ʻole nā ​​kuhikuhi kikoʻī no kā lākou hoʻohana maikaʻi ʻana.


Ka manawa hoʻouna: Iune-16-2023